Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτή θα είναι η ενδεκάδα της ΑΕΚ με Λεβαδειακό»

Για τους παίκτες που θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα την αρχική ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Μανόλο Χιμένεθ για το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λεβαδειακό μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης.

Στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της αυριανής (19:30) εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με το Λεβαδειακό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη στο δυσκολότερο εκ των τριών τεστ που τους απομένουν ως το τέλος του πρώτου γύρου και ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στους εκλεκτούς που βρίσκονται στο μυαλό του Σεβιγιάνου τεχνικού.

Ο Ισπανός φαίνεται να έχει καταλήξει σε διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και έτσι, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος θα επιστρέψει πιθανότατα στην αποστολή της ομάδας μετά την απουσία του στο ματς με τον Πλατανιά αλλά και σε αυτό του Κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα.

Την τριάδα της άμυνας ελλείψει του Λαμπρόπουλου θα αποτελέσουν από αριστερά προς τα δεξιά οι Μπακάκης, Βράνιες, Τσκιγκρίνσκι.

Στα φτερά θα αγωνιστούν οι Γκάλο και Λόπες. Ο Σιμόες αν βρίσκεται στο 100% θα πάρει φανέλα βασικού έχοντας στο πλευρό του τον Γαλανόπουλο.

Ο Αραούχο ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ενώ μοναδικό ερωτηματικό απομένει το ποιοι θα τον πλαισιώσουν με τους Λιβάια, Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα να μάχονται για δύο θέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x