Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τα βασικά στοιχεία που θέλει στον προπονητή ο Ριμπάλτα - Είχε εισηγηθεί πριν τα πλέι-οφ να φύγει ο Αλμέιδα»

Για το κύριο κριτήριο Ριμπάλτα στην επιλογή του νέου τεχνικού της ΑΕΚ και την αρνητική γνωμοδότηση που είχε κάνει από νωρίς για παραμονή του Αργεντινού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στη συνεχιζόμενη αναμονή για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ και τα στοιχεία βάσει των οποίων έχει ξεχωρίσει τους υποψήφιους ο Χαβιέρ Ριμπάλτα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Σωτήρη Ταμπάκο, εξήγησε ότι δεν είναι εύκολο να πειστούν τεχνικοί υψηλού επιπέδου να έρθουν στην Ελλάδα και ότι είναι… διπλά τα σχετικά interview με την «Ένωση» (αφού ο ένας περνάει τον άλλον).

Σε κάθε περίπτωση υπογράμμισε ότι το βασικό κριτήριο στην επιλογή του αθλητικού διευθυντή δεν είναι η ηλικία, αλλά να πρόκειται για προπονητή πρωταγωνιστή και με νοοτροπία νικητή.

Όσο για την καθυστέρηση, τόνισε ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος μέχρι και λίγες μέρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί ο Αλμέιδα, παρόλο που ο Ριμπάλτα είχε εισηγηθεί κάτι τέτοιο (και δικαιώθηκε εντέλει από τα αποτελέσματα) πριν την έναρξη των πλέι-οφ.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στην επίσημη σελίδα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x