Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τα λόγια του Αραούχο αποδεικνύουν τι έχει φτιάξει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ»

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για την πρόκριση της ΑΕΚ, με επικό τρόπο επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, έκανε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Χθες επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και το τελικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Παρότι απέναντί της είχε έναν πολύ καλό γκολκίπερ, είχε πολλές ευκαιρίες, και θα ήταν κρίμα να μείνει εκτός μετά από μία εμφάνιση. Επιβεβαιώθηκε, επίσης, ότι η Ντινάμο είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός και παίρνει συνήθως προκρίσεις μακριά από το γήπεδό της», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μπίστσαν αναγνώρισε ότι το βάθος στο ρόστερ των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη, αφού εκείνος δεν είχε αυτή τη δυνατότητα, σε αντίθεση με τον Αλμέιδα που μπόρεσε να κάνει αλλαγές και πήρε από όλους πολλά πράγματα. Από τον Μάνταλο, τον Ελίασον, τον Γκατσίνοβιτς και τον Αραούχο, αλλά επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και η έδρα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Παρότι μου αρέσουν τα καπνογόνα, αν χθες άναβαν καπνογόνα, δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιρνε την πρόκριση πριν από την παράταση. Η ΑΕΚ αποδεικνύει πως παλεύει κάθε ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό, το ίδιο έγινε και στην Κροατία που μετά το 1-2, λίγο έλειψε να κάνει και το 1-3, και χθες παρά το 1-2 πίστεψε στην ισοφάριση και πάλεψε για αυτή».

Ακούστε τι είπε, επίσης, για τα ματς με την Αντβέρπ και τη διαχείριση από πλευράς UEFA

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x