Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ταμάμ για την ΑΕΚ ο Σάντος - Δεν είναι του 1-0, παίζει ανάλογα με το ρόστερ του»

Στους λόγους που ο Φερνάντο Σάντος είναι ιδανικός για την ΑΕΚ (εξηγώντας ότι είναι προπονητής που παίζει ανάλογα με το ρόστερ και όχι αυτό που θα… ήθελε) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης

Τις παραμέτρους του θέματος Σάντος και γιατί θα ήταν ευλογία για την ΑΕΚ να καταφέρει την επιστροφή του εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε καταρχάς ότι ενδεχόμενος αποκλεισμός της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ δεν θα σημαίνει ότι… έρχεται την επόμενη μέρα ο 68χρονος τεχνικός, αλλά ότι θ’ ανοίξει ουσιαστικά η συζήτηση για συνεργασία μαζί του.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο Σάντος είναι… ταμάμ για την ΑΕΚ και ενδεχομένως ο μόνος που θα μπορούσε και χωρίς μεγάλες αλλαγές να πετύχει.

Διότι δεν χρειάζεται, όπως τόνισε, χρόνο προσαρμογής, θα ξέρει τι ν’ αλλάξει σε μια βδομάδα, ενώ δεν ισχύει και η περιβόητη ταμπέλα του «1-0», αφού έχει αποδείξει (ειδικά στις θητείες του στην ΑΕΚ) ότι παίζει ανάλογα με το ρόστερ του και όχι ανάλογα με αυτό που θα… ήθελε να έχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x