Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τεράστιας αξίας η νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ»

Στη σημασία της νίκης που σημείωσε η ΑΕΚ στα Γιάννενα στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ως νίκη τεράστιας αξίας χαρακτήρισε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης το «τρίποντο» (1-2) που πήρε η ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ήταν μια τεράστια αξίας νίκη για την ΑΕΚ. Όχι μόνο για τον τρόπο που ήρθε, όσο γι' αυτά που κρύβονται από πίσω. Θα αποχαιρετούσε γρήγορα τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού στην Ελλάδα είναι δύσκολο να καλύψεις αυτή τη διαφορά. Ήταν ένα must win παιχνίδι. Εκτός της εσωστρέφειας που θα δημιουργούταν, έρχεται κι ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μου άρεσε και ο τρόπος που ήρθε η νίκη», τόνισε αρχικά ο ρεπόρτερ της «Ένωσης».

Εν συνεχεία, στάθηκε και στην αλλαγή του Ανσαριφάρντ με τον Σιμάνσκι, χαρακτηρίζοντας ως λανθασμένη την έξοδο του Πολωνού μέσου αλλά και τη χρησιμοποίηση του Μάνταλου στα χαφ, ενώ συμφώνησε με τη χρησιμοποίηση του Σάκχοφ. «Ήταν λάθος η αλλαγή του Σιμάνσκι. Ωστόσο, ο Γιαννίκης διόρθωσε το λάθος του (σ.σ. με την είσοδο του Σάκχοφ). Είναι καλό που η ΑΕΚ έχει έναν προπονητή που διαβάζει το ματς. Δικαιούταν την ευκαιρία ο Σάκχοφ, βάσει και της δουλειάς που κάνει στα Σπάτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια ομάδα που στερείται επιλογών λόγω και του τραυματισμού του Κώστα Γαλανόπουλου, να μη χρησιμοποιείται ο Σάκχοφ».

Τέλος σχολίασε και το ντεφορμάρισμα του Στίβεν Τσούμπερ: «Σίγουρα δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση. Χθες ξεκίνησε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είναι ντεφορμέ, αλλά και η ΑΕΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί το παιχνίδι του με τη μία επαφή. Τώρα σε ό, τι αφορά την απόδοσή του, καλά έκανε και τον έβγαλε ο Γιαννίκης».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x