Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Συνηθισμένη στα δύσκολα η ΑΕΚ, θα μου κάνει εντύπωση η επιστροφή Τζαβέλλα»

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα στον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχει κάποιο νέο στην ΑΕΚ. Εχουμε απόψε τον αγώνα στον Βόλο και παράλληλα περιμένουμε μήπως προκύψει κάποια μεταγραφή, για την ενίσχυση της ομάδας στο φινάλε του σχετικού παραθύρου. Το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ, όμως, είναι να κερδίσει απόψε τον Βόλο και να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό στο Champions League και να υπάρξει μία ηρεμία, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που επίσης είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ούτως ή άλλως, είναι μία διαδικασία που πρέπει να μάθουν στην ΑΕΚ. Είδαμε και χθες την Μπράιτον, που κέρδισε με 3-1 τη Νιούκαστλ. Είναι συνηθισμένη στα δύσκολα η ΑΕΚ, είτε σε επίπεδο κληρώσεων, αγώνων κτλ.», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 θα αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους από την Τουρκία, υπογράμμισε: «Θα μου κάνει εντύπωση. Αν και στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση. Αλλά μία τέτοια επιστροφή θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση, γιατί ψάχνει έναν διαφορετικών χαρακτηριστικών κεντρικό αμυντικό. (Η απόκτηση στόπερ) μοιάζει με υποχρέωση που δεν μπορεί να αποφύγει η ομάδα. Η ΑΕΚ κινήθηκε για κεντρικό αμυντικό, είχε προχωρημένες επαφές με τον Σάντσεθ, μετά προέκυψε ο Αραούχο που δεν ταίριαζε στα στάνταρ που είχε θέσει ο προπονητής και έτσι δεν έχει βρει τον παίκτη που ήθελε ο Αλμέιδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x