Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θα πρέπει να πάει Φλεβάρης για να ρολάρει η ΑΕΚ και να πιάσει τα υψηλά στάνταρ της»

Ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ την επομένη του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου την βρήκε να νικάει με 2-1 τον Ολυμπιακό.

Στη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, διότι τον αφήνει σε μεγάλη απόσταση από την κορυφή, στάθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσακίρης.

«Αν ρώταγες εννιά στους δέκα ΑΕΚτσήδες πριν το ματς, θα έλεγαν πως θα αναστήσει τον Ολυμπιακό. Με όλο τον σεβασμό, πάντα, μιλώντας για την κατάσταση του Ολυμπιακού. Το σημαντικότερο πως τον άφησε στο -6 και στο -8», είπε αρχικά.

«Πλέον θα κάνει την ανάλυσή της για να δει τα λάθη της, μετά το 80' είχε έξι περιπτώσεις και δεν τελείωσε το ματς. Κάτι που πρόσφατα το πλήρωσε στις Σέρρες και στο Αγρίνιο με γκέλες. Είναι σημαντική η ανταπόκρισή της σε αυτά τα ματς, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια τόνισε πως θα πρέπει να πάει Φλεβάρης για να ρολάρει η ΑΕΚ και να πιάσει τα υψηλά στάνταρ της, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο απαιτητικό πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x