Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θέλει… εξάποντο για να μεταφέρει πίεση και να κρατήσει αποστάσεις η ΑΕΚ»

Την κομβική σημασία που έχει για την ΑΕΚ να πάρει δυο νίκες στα προσεχή παιχνίδια με τον Άρη για τα playoffs υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα δυο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη και τα μηδενικά περιθώρια απωλειών αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι είναι απαραίτητο το… εξάποντο, ώστε να μεταφέρει πίεση η «Ένωση» στον ΠΑΟΚ και παράλληλα να μην επιτρέψει σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό να πλησιάσουν.

Ερωτώμενος, δε, για το ποιος αντίπαλος (βάσει δυναμικής) θα ήταν προτιμότερο για τους «κιτρινόμαυρους» να έχει απώλειες, κατονόμασε τον «δικέφαλο του Βορρά» για δυο λόγους:

Αφενός γιατί έχει και τα τρία ντέρμπι στην έδρα του και αφετέρου γιατί τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ έχει να τον φιλοξενήσει στην OPAP Arena.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x