Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αμαντού και Μπαρμπόσα δείχνουν ότι η ΑΕΚ ψάχνει ''6άρι'' και όχι ''8άρι''»

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των Αμαντού και Μπαρμπόσα μαρτυρούν ότι η ΑΕΚ μάλλον ψάχνει «6άρι» (και όχι «8άρι» όπως είναι η γενική εντύπωση), σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Στη μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΚ -και το ενδεχόμενο ν’ αναζητεί τελικά μέσο με άλλα στοιχεία απ’ αυτά που θεωρούνται δεδομένα- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αμαντού (που προέκυψε τώρα) και του Μπαρμπόσα (που απασχολεί από το καλοκαίρι) δείχνουν ότι η «Ένωση» μάλλον ψάχνει «6άρι» και όχι «8άρι».

Εξηγώντας λοιπόν ότι αμφότεροι είναι ανασταλτικοί μέσοι με δυνατότητα να προωθήσουν το παιχνίδι από πίσω, τόνισε ότι η περίπτωση του Καμερουνέζου παρουσιάζει ιδιαιτερότητες (αλλά δεν έχει πάει στην άκρη), ενώ τον Βραζιλιάνο αν μπορούσε, θα τον είχε κλείσει ήδη.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της επιστροφής στο πρωτάθλημα, σημείωσε ότι θα φανεί τις επόμενες μέρες αν ο Αραούχο θα χάσει και το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτίμησε ως πιθανό να προφυλαχθεί και την Κυριακή ο Στάνκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x