Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία ο Αλμέιδα - Τι θα γίνει με τους μικρούς»

Ακούστε όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης, λίγες ώρες πριν η ΑΕΚ ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Στην αναχώρηση της ΑΕΚ από τη Ολλανδία και την επιστροφή της στην Αθήνα μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή NEWSROOM ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μετέφερε την ικανοποίηση του Αλμέιδα από την εικόνα της ομάδας του κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Ολλανδία, ενώ μίλησε και για την επικείμενη έλευση του Ντομαγκόι Βίντα, η οποία καθυστέρησε λόγω της διάρρηξης στο σπίτι του.

Στη συνέχεια, μίλησε για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ και την πρόθεση της διοίκησης να κλείσει άμεσα και δεύτερο κεντρικό αμυντικό, ενώ με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα θα δρομολογηθούν εξελίξεις και στο πλαίσιο των αποχωρήσεων.

Τέλος, αναφέρθηκε στις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησαν οι μικροί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και το μέλλον τους στο ρόστερ του Αλμέιδα.

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x