Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τιμώρησε τον Ολυμπιακό το ποδόσφαιρο για τις ευκαιρίες, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αθανασιάδης»

Το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Τσακίρης αναγνώρισε πως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος της ΑΕΚ, αλλά εστίασε στην παρουσία του Αθανασιάδη και τη συνεργασία Μάνταλου-Ελίασον που απέφερε το γκολ της νίκης, σχολιάζοντας το 1-0 στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι τεράστια νίκη και την κάνει τέτοια ο Ολυμπιακός, που ήταν καλύτερος και άξιζε να κερδίσει. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο τιμώρησε τον Ολυμπιακό για τις χαμένες ευκαιρίες, με την… άρρωστη κάθετη του Μάνταλου και το υπέροχο τελείωμα του Ελίασον. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ο Αθανασιάδης, που είχε αμφισβητηθεί έντονα η εμφάνισή του ήταν αποστομωτική. Έκανε συγκλονιστική εμφάνιση, έβγαλε τρία τετ-α-τετ και χαρίζει στην ΑΕΚ ένα πάρα πολύ μεγάλο τρίποντο. Τη διατηρεί στην κορυφή και τη στέλνει στη Λεωφόρο με σούπερ ψυχολογία», ανέφερε.

«Η ΑΕΚ σήμερα δεν είχε ρυθμό, φάνηκε να επηρεάζεται πολύ από τη διακοπή. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι ο Αλμέιδα επέλεξε να πάει συντηρητικά. Με την απουσία του Όρτα ίσως θα έπρεπε να παίξει ο Πινέδα δίπλα στον Γιόνσον καθώς ο Σιμάνσκι δεν ήταν καλά. Πολύ καλός ήταν και ο Μουκουντί, αλλά ο Αθανασιάδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Και είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί ο Στάνκοβιτς δεν θα είναι διαθέσιμος και στα επόμενα ματς όπως μαθαίνουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x