Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτό είναι το επίτευγμα του Αλμέιδα, σπουδαία η θέληση του Βίντα να παίξει με Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι της με τον Ολυμπιακό (13/11 19:30) αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Αντώνη Καρπετόπουλου και Αντώνη Πανούτσου ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» στάθηκε στη θέληση του Ντομαγκόι Βίντα να προλάβει το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης», χαρακτηρίζοντάς τη σπουδαία δεδομένου και του επικείμενου Παγκόσμιου Κυπέλλου. Παράλληλα, υπογράμμισε ως μεγαλύτερο επίτευγμα του Ματίας Αλμέιδα το ότι έχει καταφέρει να κάνει ομάδα την ΑΕΚ που, όπως συμπλήρωσε, τα τελευταία χρόνια δεν είχε αρχή, μέση και τέλος. Εξού και δεν θεωρεί ότι θα αλλάξει η τακτική προσέγγιση του Αργεντινού τεχνικού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως η πιθανότερη ενδεκάδα του «δικεφάλου» κόντρα στους Πειραιώτες θα αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Άμραμπατ, Πινέδα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Γκαρσία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x