Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ από ‘δω και πέρα - Οι εγγυήσεις ότι δεν θα παραδοθεί»

Στο μοτίβο που πρέπει να βαδίσει η ΑΕΚ (παρά την απόσταση από την κορυφή) και στους παίκτες-εγγυήσεις που υπάρχουν ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί φέτος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά το (ανώφελο για κριτική) παιχνίδι με τον Αστέρα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι (αν εξαιρέσει κανείς τη σημαντική επιβεβαίωση ότι μπορεί να υπολογίζει στον Τσιντώτα) η «Ένωση» δεν μπορεί να σταθεί παραπάνω στην αναμέτρηση της Τρίπολης.

Εξήγησε λοιπόν ότι το μεγάλο της στοίχημα από ‘δω και πέρα είναι να μην παραδοθεί (μετά τη διεύρυνση της διαφοράς από την κορυφή) και να συνεχίσει στο μοτίβο του να παίρνει νίκες, περιμένοντας απώλειες του Ολυμπιακού.

Εξάλλου υπογράμμισε ότι η φετινή ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα (όπως οι Τσούμπερ, Άμραμπατ, Αραούχο, Τζαβέλλας), οι οποίοι αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα παρουσιαστεί εικόνα παραίτησης και ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα εξαντλήσουν ό,τι περιθώριο υπάρξει για να μείνουν στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x