Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το στοιχείο που μπορεί να κρίνει το δίλημμα Γκαρσία ή Άμραμπατ για Ολυμπιακό»

Στον ευχάριστο πονοκέφαλο του Γιαννίκη για το ποιον θα ξεκινήσει δεξιά με τον Ολυμπιακό και το στοιχείο που μπορεί να κρίνει το… ντέρμπι Γκαρσία-Άμραμπατ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης

Τα δεδομένα όσον αφορά στον τρόπο που θα κατέβει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου (και αφού επιβεβαίωσε ότι κρίνονται ετοιμοπόλεμοι πλέον οι Τσούμπερ και Αραούχο), σημείωσε ότι ο Αργύρης Γιαννίκης σκέφτεται τόσο το 4-2-3-1, όσο και το 4-3-3.

Εξήγησε λοιπόν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε διάταξης για το συγκεκριμένο ματς και έπειτα αναφέρθηκε στο δεύτερο μεγάλο δίλημμα της ενδεκάδας (πέρα από το Ρότα-Μισελέν).

Εκεί όπου πρέπει να επιλεχθεί ένας εκ των Γκαρσία ή Άμραμπατ στο δεξί άκρο και ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση του προπονητή το γεγονός ότι ο άσος από το Τρίνινταντ προσφέρει περισσότερα ως βασικός και ο Μαροκινός είναι πάντα καθοριστικός όταν μπαίνει αλλαγή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x