Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τρομάζει το πού μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ εάν… - Δεν ισχύει του Νταβίντ Λουίζ»

Στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και στον Νταβίντ Λουίζ -για τον οποίο ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται η «Ένωση»- στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επίπεδο που… τρομάζει το πού μπορεί να φτάσει, δύναται να διαμορφωθεί για την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε ότι το παραπάνω θα συμβεί εάν η «Ένωση» διατηρήσει τον κορμό της και προσθέσει 3-4 παίκτες. Εξάλλου, υπενθύμισε ότι ο διοικητικός της ηγέτης, Δημήτρης Μελισσανίδης, προανήγγειλε κι άλλη ενίσχυση ενόψει του καλοκαιριού.

«Μπορεί η ΑΕΚ να φτάσει να πάρει 7-8 ποδοσφαιριστές, αλλά οι βασικές της ανάγκες δεν είναι τόσες και έχει και τον χρόνο σύμμαχο. Αυτό κατάφερε με τον περσινό καλοκαιρινό αγωνιστικό σχεδιασμό, όπου έκανε το 9/9», συμπλήρωσε επίσης, ενώ πρόσθεσε και το ότι δεν ισχύει η περίπτωση του Νταβίντ Λουίζ που ακούγεται για τους «κιτρινόμαυρους».

Σε ό, τι αφορά την… ηρωική επικράτηση της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, σημείωσε πως ούτε ο πιο… τρελός στις τάξεις των νταμπλούχων δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ένα τέτοιο σενάριο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x