Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Υπάρχει μεγάλη φημολογία για μεταγραφή στην ΑΕΚ που δεν επιβεβαιώνεται»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.


Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» σχολίασε αρχικά τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις που ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης για την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα και την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας πως: «Παντού γίνονται μπάχαλα σε πολλές χώρες. Εκεί έχουν νόμους και τηρούνται και τιμωρούνται οι ένοχοι. Εδώ δεν έχει γίνει τίποτα σε γήπεδο μέσα τα τελευταία χρόνια. Αν ήθελε μια κυβέρνηση να βρει λύση θα είχε επικοινωνία και συνεργασία με ομάδες, υπεύθυνους ασφαλείας και οπαδούς ώστε να καταλάβει πως να λύσει το πρόβλημα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από την ΑΕΚ: «Δεν έχει περάσει καιρός από όταν μίλησε ο Αλμέιδα και άφησε ένα μικρό παράθυρο ανοικτό και το τελευταίο 24ωρο υπάρχει μεγάλη φημολογία που δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ μου. Δεν άλλαξε ποτέ ότι η ΑΕΚ έχει ένα πλάνο αν δύναται να κάνει προσθήκες για το αν βρεθούν αυτοί που πρέπει, όχι για φέτος. Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός. Από την ομάδα ξεκαθαρίζεται ότι για άγνωστο λόγο έχει δημιουργηθεί μια προσδοκία ότι βρισκόμαστε κοντά μια μεταγραφή. Αν παρουσιαστεί κάτι πρέπει να γίνει τώρα, αν γίνει τώρα, αύριο-μεθαύριο. Πάντως αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν φαίνεται ότι περιμένει παίκτη αύριο η ΑΕΚ».

Τέλος, στάθηκε και στην παρουσία του Ραντόνια και στα στοιχεία που ξεχώρισε από τον 22χρονος μπακ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, κάνοντας ειδική αναφορά στα σωματοδομικά του στοιχεία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x