Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Χάνει Ατρόμητο ο Τσούμπερ - Αν υπάρξει διακοπή η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία έδρας»

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Ατρόμητο αλλά και στον κίνδυνο να τιμωρηθεί η «Αγια Σοφιά - OPAP Arena», αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της εντός έδρας κυριακάτικης (16/10, 16:00) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Super League, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή των Αντώνη Καρπετόπουλου και Αντώνη Πανούτσου, ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε πως ο Τσούμπερ δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι, αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στους κοιλιακούς, προσθέτοντας όμως πως το πιθανότερο είναι να προλάβει το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον, πρόσθεσε πως Μάνταλος και Άμραμπατ θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δοκίμασε για βασικό τον Σιντιμπέ, αλλά δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, σε σύγκριση με το ματς κόντρα στον Άρη.

Επιπλέον, τόνισε τον κίνδυνο του να αγωνιστεί η ΑΕΚ χωρίς τον κόσμο της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30/10), αφού σε περίπτωση που οι φίλοι της ανάψουν καπνογόνα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιβληθεί στην Ένωση τιμωρία για αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Ακούστε όσα ανέφερε στο αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x