Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θέλει τις καλύτερες δυνατές προσθήκες η ΑΕΚ και ας... περιμένει λίγο»

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό που τρέχει στην ΑΕΚ και την κατάσταση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ να ενισχύσει το ρόστερ της με τις καλύτερες δυνατές μεταγραφές και ας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως ο οργανισμός της Ένωσης διανύει κρίσιμα 24ωρα για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, με τις θέσεις που έχουν προκριθεί να είναι του κεντρικού αμυντικού και του μεσοεπιθετικού για την αριστερή πλευρά.

Όπως ξεκαθάρισε, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές και όχι να βιαστεί και να πάρει έναν παίκτη που θα έχει ενδοιασμούς, μια μέθοδος που επέλεξε και την περσινή αγωνιστική περίοδο που είχε μεγαλύτερη ανάγκη από ότι φέτος, που το ρόστερ έχει αρκετές λύσεις.

Για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, τόνισε πως αναμένεται να γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος, με τις πέντε με δέκα μέρες να είναι πιθανότατα το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης, χωρίς όμως, να είναι τίποτα σίγουρο. Μάλιστα, πρόσθεσε πως είναι φυσιολογικό να βγαίνουν προβλήματα στις προετοιμασίες, πόσω μάλλον, όταν ο Πελάδο βασίζει την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία του στην υψηλή ένταση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x