Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Να ξεπερνάει ανώδυνα τα κακά της διαστήματα η ΑΕΚ - Πάει για βασικός με Άρη ο Κάλενς, να πάρει χρόνο Ρότα»

Για τα μικρά -σε χρονική διάρκεια- κακά διαστήματα της ΑΕΚ, που πρέπει να ξεπερνάει ανώδυνα και στα δεδομένα για το παιχνίδι με τον Άρη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη για την τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε, αρχικά, πως η «Ένωση» έχει το προβάδισμα κόντρα στους Θεσσαλονικείς διότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, τρέχοντας παράλληλα και ένα μεγάλο αήττητο σερί 21 αγώνων, με τελευταία ήττα κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, η οποία είναι και η μοναδική της φέτος.

Στη συνέχεια στάθηκε στην καλή εικόνα που δείχνει στη μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων της, ενώ όσον αφορά τα κακά της διαστήματα έκανε λόγο πως πρέπει να τα ξεπερνάει ανώδυνα, χωρίς να δέχεται κάποιο γκολ που θα κάνει δύσκολο το έργο των «κιτρινόμαυρων» στη συνέχεια του ματς.

Επίσης, υπογράμμισε πως η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί ερωτηματικό, μιας και είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα και δεν έχει καταφέρει ο Ματίας Αλμέιδα να δουλέψει σε μεγάλο βαθμό στο τακτικό κομμάτι.

Παρόλα αυτά έκανε λόγο ότι ο Αλεξάντερ Κάλενς, που εξέτισε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι, κατά πάσα πιθανότατα, στο αρχικό σχήμα, ενώ για τον Λάζαρο Ρότα τόνισε πως θα πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να βρει ρυθμό ενόψει των playoffs.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x