Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.
Ανέφερε πως ο Ολυμπιακός από τον άξονα και μπροστά θα αλλάξει αρκετά φέτος, καθώς θα έχει τουλάχιστον έναν νέο χαφ, οι εξτρέμ του θα είναι διαφορετικοί στον μεγαλύτερο βαθμό (Ρόκα, Ζότα, Φορτούνης, +1 αν φύγει ο Λουίζ), ενώ και στις θέσεις του φορ και από πίσω πιθανό να έχει 1-2 νέα πρόσωπα.
Αυτό διότι ο Μεντιλίμπαρ επιθυμεί μια ομάδα που θα είναι πολύ πιο κοντά στα «θέλω» του, αλλά και πιο παραγωγική-δημιουργική καθώς οι Πειραιώτες πλήρωσαν την περασμένη σεζόν το πρόβλημα στο σκοράρισμα και ότι δεν έπαιρναν γκολ από τις άλλες γραμμές.
Τόνισε πως ο Νταβιτασβίλι είναι ένα όνομα που πρέπει να κρατήσουμε, αλλά είναι μια ακριβή περίπτωση, ενώ σημείωσε πως ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τη Ζανκτ Πάουλι για να τελειώσει του Σάλιακα και με τη Σεβίλλη για τον Όσο.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






