Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Φιορεντίνα στο Conference League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για τη μεγάλη νίκη με ανατροπή της Φιορεντίνα επί της Κάλιαρι, για την τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, και τόνισε πως οι «βιόλα» είναι μία ομάδα που δημιουργεί φάσεις, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ και παράλληλα δέχονται εύκολα γκολ.

Επισήμανε πως έχουν πρόβλημα στα στόπερ, με τους τρεις στόπερ να εναλλάσσονται μεταξύ τους, και τόνισε πως ο τρόπος παιχνιδιού της Φιορεντίνα θα βολέψει τον Ολυμπιακό, αφού τους αρέσει να «χτίζουν» από πίσω και είναι πολύ προβλέψιμος ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι Ιταλοί.

Από την πλευρά του, ο Μεντιλίμπαρ έχει δώσει μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι, όπως φάνηκε και στη χθεσινή ανοικτή προπόνηση της ομάδας στο Καραϊσκάκη. Ο Βάσκος είναι πολύ ενεργός στην προπόνηση, συμμετέχει σε όλες τις ασκήσεις, φωνάζει πάρα πολύ την ώρα της προπόνησης και όλο αυτό το αποτέλεσμα έχει μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x