Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει απουσίες, η αλήθεια είναι αυτή, και πρόκειται για σημαντικές απουσίες, όπως ο Κωστούλας, ο Ορτέγκα ή ο Όρτα που μπορεί να είναι μία λύση από τον πάγκο ή να ξεκινήσει σε κάποιο ματς. Ο Μπρούνο, μαζί με τον Έσε, ήταν από αυτούς που έπαιξαν δυνατά στο μεσοβδόμαδο ματς με την ΑΕΚ. Έχουμε δει κάποια πράγματα από τον Μπρούνο, να τον δούμε σε συνεχόμενα ματς και άλλο ένα ντέρμπι, με έναν αντίπαλο που θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μπρούνο, από την πρώτη στιγμή, έχει δείξει πως μπορεί να διεκδικήσει ή να πάρει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ορτέγκα είχε αυτή τη θλάση και λογικά την επόμενη Κυριακή θα είναι διαθέσιμος. Ο Κωστούλας έχει επιβαρυνθεί αρκετά, αφού είναι η πρώτη του χρονιά με την πρώτη ομάδα, είναι διαφορετικό στιλ από τον Μουζακίτη και έχει αρκετές επαφές με τους αντιπάλους και προερχόταν από τραυματισμό. Είναι λογικό να βγάζει κούραση, όπως είναι λογικό να υπάρχει ξεκούραση. Ο Ζέλσον έχει το πρόβλημα στη γάμπα και ο Ρέτσος συνεχίζει να έχει κάποιες ενοχλήσεις», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει το παιχνίδι, έχει ένα παραπάνω κίνητρο, και αναγκαστικά θα πάρει μέτρα, να πάρει την πρωτοβουλία στο ματς και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός».

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x