Εν μέσω διακοπής, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τις φορτωμένες εβδομάδες που ακολουθούν, με τον Γιώργο Τσανάκα να μεταφέρει τα τελευταία νέα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι χωρίς δέκα ποδοσφαιριστές, που απουσιάζουν λόγω εθνικών ομάδων και εξήγησε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε σε ποιους παίκτες θα δώσει ρυθμό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
Όπως είπε, είναι πιθανό να δούμε τον Πασχαλάκη βασικό ενάντια στον Πανσερραϊκό, καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας θα παίξει στην πρεμιέρα του Champions League με την Πάφο λόγω τιμωρίας του Τζολάκη, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να δούμε τους Ποντένσε και Ταρέμι στην αναμέτρηση με τους Σερραίους.
Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του σταθμού στο YouΤube.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






