Γεμάτη μέρα είχε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμπελά αλλά και την ανανέωση των συμβολαίων των Μπιανκόν και Γκαρθία.
Όσα έγιναν σχολίασε ο Γιώργος Τσανάκας, που μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εξήγησε πως είναι σημαντικό ότι οι Πειραιώτες κλείνουν γρήγορα τις εκκρεμότητές τους και δείχνουν διάθεση να ολοκληρώσουν μέρος των μεταγραφών τους μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα.
Αναφορικά με τα νέα συμβόλαια του Γάλλου και του Ισπανού, τόνισε πως αμφότεροι είναι κερδισμένοι οικονομικά, έχοντας εξασφαλίσει υψηλότερες απολαβές, ενώ αναφορικά με τα μεταγραφικά, στάθηκε στην περίπτωση του Χιλ της Τότεναμ, τον οποίον ξέρει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τη Σεβίλλη.
Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
Μπιανκόν: «Σημαίνει πολλά για μένα ο Ολυμπιακός, ήταν κύριος στόχος μου να συνεχίσω το ταξίδι μου εδώ» Συλαϊδόπουλος: «Το να φοράς αυτή τη φανέλα δεν είναι εύκολο πράγμα» Πυρετός... ανανεώσεων στον Ολυμπιακό: Ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας με Μπιανκόν Ελ Κααμπί: «Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






