Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Με πολλές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, θα επιστρέψει για Παναθηναϊκό ο Ελ Κααμπί»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας!

Αρχικά, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζέλσον Μαρτίνς, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» στη φετινή σεζόν, ενώ μίλησε και για την επισημοποίηση της απόκτησης του Κλέιτον, λέγοντας ότι περιμένει να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Asteras AKTOR.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ελ Κααμπί θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτο που δύσκολα θα ισχύσει στην περίπτωση του Πιρόλα, θυμίζοντας ότι δύο μη-κοινοτικοί πρέπει να μένουν εκτός από κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Τέλος, μίλησε για τα πλάνα ενδεκάδας του Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας ότι περιμένει μπόλικες αλλαγές στο βασικό σχήμα, με δεδομένη την ανάγκη ξεκούρασης για πολλούς ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x