Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Μικροενοχλήσεις ο Ροντινέι, πάει για βασικός ο Στρεφέτσα με Πανσερραϊκό»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, από τον Γιώργο Τσανάκα!

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με τον Πανσερραϊκό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, και στην εκπομπή «Newsroom» ο Γιώργος Τσανάκας!

Αρχικά, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα γεμίσουν, ενώ όσον αφορά τα αγωνιστικά, τόνισε ότι ο Ροντινέι προφυλάσσεται λόγω μικροενοχλήσεων που ένιωσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πλάνα ενδεκάδας του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος προορίζει τον Στρεφέτσα για βασικό.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε τους Ταρέμι και Ποντένσε να αγωνίζονται, έχοντας συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x