Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και όλο τον απόηχο της ήττας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.
Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της άμυνας των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι μέχρι τώρα ήταν το δυνατό τους κομμάτι στη σεζόν, αλλά δείχνει να το χάνει. Αντίθετα, το πρώτο -βάσει βαθμολογίας και εικόνας- φαβορί, η ΑΕΚ, παραμένει χωρίς να δεχθεί γκολ στα playoffs μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
Επιπλέον, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να ηττηθεί σε ένα ματς στο οποίο ήταν καλύτερος συγκριτικά με το παιχνίδι στη Λεωφόρο, όπου είχε επικρατήσει με 2-0.
Στη συνέχεια, τόνισε ότι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή κρίνει και την επόμενη σεζόν του Ολυμπιακού αναφορικά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






