Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.
Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικώς στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, τονίζοντας πως πλέον ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την απόκτησή του από την Άουγκσμπουργκ έναντι των υπολοίπων ενδιαφερόμενων ομάδων, με το σύνολο του Μεντιλίμπαρ να έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση στον παίκτη, αρκετά πάνω από τα 1,2 εκατ. ευρώ που φέρεται να έδινε ο ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, στάθηκε και στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου Τσάπρα και στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Λεβαδειακού, εκτιμώντας πως η εν λόγω υπόθεση δεν θα τραβήξει για πολύ ακόμα.
Τέλος, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Μαφέο που βρίσκεται σε καλό δρόμο, στο πώς χάλασε το deal με τον Ουνάι Λόπεθ, αλλά και στο τι περιμένουμε από το ενδιαφέρον της Λανς για τον Μπιανκόν.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






