Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού στάθηκε στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες ορίζουν τη μοίρα τους σε ό,τι αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ μεσοβδόμαδα, μίλησε στον Μανώλη Μουσουράκη για την πιθανή ενδεκάδα. Αν και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει δοκιμάσει κάτι.

Όπως ανέφερε είναι ανοιχτό να παίξει ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια αντί του Τζολάκη. Στα στόπερ θα είναι Κάρμο και Ρέτσος, με τον Ροντινέι να βρίσκεται στο δεξιό άκρο της άμυνας και πιθανότατα τον Ρίτσαρντς στο αριστερό. Στα χαφ το δίδυμο Έσε και Όρτα μοιάζει το επικρατέστερο, αν και βρίσκεται ο Ιμπόρα στη διάθεση του 63χρονου κόουτς. Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τη θέση «10», καθώς ο Τσικίνιο είναι τιμωρημένος και ο Φορτούνης μοιάζει φαβορί για να πάρει τη θέση του. Ποντένσε και Ζ. Μαρτίνς αναμένεται σε αυτήν την περίπτωση να ξεκινήσουν στα «φτερά», με τον Ελ Κααμπί να κινείται στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x