Ο Γιώργος Τσανάκας αναφέρθηκε στη συνέχιση της αναζήτησης χαφ από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στον Φρανκ Ονιέκα, λέγοντας:
«Είναι πιο βατή απ’ όλες τις περιπτώσεις για τα χαφ ο Ονιέκα. Για δανεισμό από την Μπρέντφορντ, η οποία δεν θέλει να τον δώσει σε ανταγωνιστική ομάδα στην Premier League. Καλύπτει και το 50% αν τον παραχωρήσει δανεικό. Πιο δύσκολη η υπόθεση του Μίγια».
Δυσκολίες για τον Βιθέντε λόγω και της ρήτρας των 20 εκατομμυρίων στην Αλαβές, όσο κι αν «ο Μεντιλίμπαρ είναι μεγάλος fan του παίκτη», όπως σχολίασε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων».
«Κάνει ραντεβού, μιλάει με παίκτες, ενημερώνεται και από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές» πρόσθεσε.
Ακούστε όλο το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.