Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.
Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικώς στο θέμα του τερματοφύλακα και στην επικείμενη πώληση του Τζολάκη στη Χαλ, με τον Έλληνα κίπερ να περνά σήμερα τα ιατρικά στην Αθήνα. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο Ορτέγα έρχεται αύριο στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, με τον Τσανάκα να στέκεται στα αγωνιστικά «ατού» του 33χρονου γκολκίπερ.
Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν «μίνιμουμ» για πέντε μεταγραφές, στις θέσεις του τερματοφύλακα, του αριστερού μπακ, στα χαφ, στα εξτρέμ και στο φορ. Για τη θέση του στράικερ, τόνισε πως ο Ταρέμι σκέφτεται την πρόταση που έχει από τη Βάσκο ντα Γκάμα, ενώ ο Γιάρεμτσουκ βρίσκεται στο 50-50.
Όσον αφορά την περίπτωση του Ορτέγκα, σημείωσε ότι Ολυμπιακός και Ρίβερ Πλέιτ είναι πλέον κοντά σε συμφωνία για τον Αργεντινό μπακ, την ώρα που το όνομα του Νικολάς Ταλιαφίκο έχει πέσει στο «ερυθρόλευκο» τραπέζι και αρέσει σε πολλούς μέσα στην ομάδα.
Τέλος, ανέφερε πως τόσο ο Τιτραουί όσο και ο Φρόιλερ βρίσκονται ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση στον άξονα, ενώ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






