Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Θα φρεσκάρει τον Ολυμπιακό στις Σέρρες ο Μεντιλίμπαρ - Σημαντικό ματς για τον Ελ Κααμπί»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Με αφορμή την επιστροφή του στις προπονήσεις, σήμερα, και την ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, τόνισε πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του.

Σημείωσε πως ο Ποντένσε δεν θα αγωνιστεί, ενώ μένει να φανεί ποιοι μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός αποστολής. Ανάσες θα δοθούν σε παίκτες, όπως οι Ορτέγκα, Έσε και ίσως ο Ροντινέι.

Ανέφερε πως παίκτες όπως ο Μπρούνο, ο Σιπιόνι, ο Λουίζ είναι πολύ πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού, όπως και ο Ελ Κααμπί, τον οποίο στηρίζει απόλυτο ο Μεντιλίμπαρ και όλο το κλαμπ. Πρόσθεσε για τον Μαροκινό πως θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, με σκοπό να αρχίσει να βρίσκει ξανά δίχτυα και να αποκτά μεγαλύτερη ψυχολογία.

Ακούστε τι άλλο είπε για τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x