Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας, ενόψει την έναρξη των playoffs και του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας πως ο Βάσκος θέλει να δει περισσότερη ποιότητα και δημιουργία στον αγωνιστικό χώρο.
Στη συνέχεια, ανέλυσε τις πιθανότερες επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού για την 11άδα, αλλά και το δίλημμα που υπάρχει για τον παρτενέρ του Σαντιάγκο Έσε στο κέντρο, με προβάδισμα του Ντάνι Γκαρθία.
Τέλος, εκτίμησε πως υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση από την ομάδα των «ερυθρόλευκων» σε αυτό το παιχνίδι όλη την εβδομάδα. «Έχει τραβήξει κόκκινη γραμμή ο Ολυμπιακός, από εδώ και πέρα θέλει να δείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα», σχολίασε.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






