Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Πάνε να μας βγάλουν ευνοημένους»

Η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για προσπάθεια να παρουσιαστεί η ΑΕΚ ως ευνοημένη της διαιτησίας στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0) κάνει λόγο ο Τάσος Τσατάλης. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τονίζει πως δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Χατζισαφί και σχολιάζει τα περί δεύτερης κίτρινης στον Άμραμπατ.

Αναλυτικά, αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media:

Οι δύο πιο κανονικοί τηλεκριτικοί διαιτησίας συμφωνούν πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στην φάση του Χατζισαφί. Και φυσικά δεν υπάρχει.

Ο ένας από τους δύο λέει πως δεν υπάρχει κάρτα στο χέρι του Άμραμπατ. Στην πραγματικότητα λοιπόν μένει αυτή ως η μόνη συζητήσιμη απόφαση από αυτές στις οποίες πάνε να μας βγάλουν ευνοημένους. Σε ματς που χωρίς χρήση VAR άλλαξε απόφαση ο διαιτητής για πέναλτι υπέρ μας. Από την κατηγορία των πέναλτι που έχουν δοθεί με την σέσουλα μέσω VAR φέτος υπέρ των αντιπάλων μας.

Παρόλα αυτά και τα πρωτοσέλιδα σήμερα, ποικίλης προελεύσεως μάλιστα, μας θέλουν σούπερ ευνοημένους. Οι ίδιοι που είδαν μια χαρά τον Καμπάκοφ, δεν παρατήρησαν τίποτα περίεργο με τον Νορβηγό στην Τούμπα και πάει λέγοντας…

Μια που το έφερε η κουβέντα πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι, αλλά δεν ήταν αυτό στον Χατζισαφί στη φάση του πρώτου από τα δύο πέναλτι – φαντάσματα στην Λεωφόρο.

Τέλος, το γεγονός πως σύσσωμη η επικοινωνία του ΟΣΦΠ υπηρετεί το αφήγημα για εύνοια της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα λέει όλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x