Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Μία πολύ λάθος απόφαση υπήρξε, ο μη καταλογισμός πέναλτι στην ανατροπή του Ρότα»

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη για τη διαιτησία στο Ιωνικός-ΑΕΚ και η... έμμεση απάντηση στους «κυανόλευκους». Για πέναλτι στον Ρότα κάνει λόγο ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου των «κιτρινόμαυρων».

Στην αμφισβητούμενη φάση του Λάζαρου Ρότα στο 9ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου του Ιωνικός-ΑΕΚ (1-2) στάθηκε με ανάρτησή του ο Τάσος Τσατάλης.

Συγκεκριμένα, o Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της «Ένωσης» τόνισε πως υπάρχει πέναλτι στον Έλληνα δεξιό μπακ. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη φάση ως το μοναδικό λάθος του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, απαντώντας έμμεσα και στην ανακοίνωση που προηγήθηκε από τους Νικαιώτες.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:


«Μία πολύ λάθος απόφαση του διαιτητή υπήρξε, ο μη καταλογισμός πέναλτι στην ανατροπή του Ρότα στο πρώτο ημίχρονο, όπως επιβεβαιώθηκε κι από την ΕΡΤ πριν λίγο. Τα υπόλοιπα είναι κλασικές ανοησίες των γνωστών τοξικών αντιπάλων μας, με κορυφαία τη βλακεία περί επιθετικού φάουλ για ένα άγγιγμα του Μουκουντί που δε το καταλαβαίνει ούτε ο αντίπαλος του. Μη μπούμε σε λεπτομέρειες και για άλλα που μπορούμε να έχουμε παράπονα, δε χρειάζεται, αλλά τα έχουμε δει όλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x