Stoiximan Super League

Τσατάλης: Πολλαπλό πέναλτι στον Άμραμπατ - Έχουν δοθεί άλλα φέτος σε λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις

Στην αμφισβήτηση του πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ απάντησε ο Τάσος Τσατάλης. Χαρακτήρισε πολλαπλή την παράβαση στον Άμραμπατ και πολύ πιο ξεκάθαρη από άλλες που έχουν καταλογιστεί φέτος.

Για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ τοποθετήθηκε ο Τάσος Τσατάλης.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της «Ένωσης» χαρακτήρισε πολλαπλή την παράβαση πάνω στον Νορντίν Άμραμπατ.

Ενέταξε λοιπόν την αμφισβήτηση του σφυρίγματος σε «πόλεμο εντυπώσεων» και τόνισε ότι έχουν καταλογιστεί αρκετά πέναλτι φέτος σε λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τσατάλη

«Είναι μια σεζόν ως τώρα στην οποία οι αποφάσεις ειδικά για τα πέναλτι κρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει η εξέταση από το VAR.

Κι αυτό πάντα θα σηκώνει συζήτηση.

Το πέναλτι στον αγώνα μας με τον ΟΦΗ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία καν.

Υπάρχουν τρεις αντικανονικές επαφές (δύο σπρωξίματα κι ένα πάτημα), ενώ φέτος έχουν δοθεί πέναλτι με χρήση VAR για πολύ λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις και πολλές φορές μάλιστα.

Ο πόλεμος των εντυπώσεων είναι μέσα στο παιχνίδι, εντάξει. Όχι όμως στο σημείο να φτάσουμε να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως δεδομένο (ούτε καν προς συζήτηση!) ότι πήρε η ΑΕΚ ανύπαρκτο πέναλτι!

Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό μάλιστα και θα ήταν αξιοπερίεργο να είχε κληθεί προς επανεξέταση ο διαιτητής από τον VAR. Όπως ήταν αξιοπερίεργο, όταν κλήθηκε ο διαιτητής για το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς, στη Λιβαδειά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x