Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Μπορεί να έχουμε εντυπωσιακές εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα στην ΑΕΚ»!

Στην αποκάλυψη ότι στην ΑΕΚ προσπαθούν να κλείσουν άλλες δύο μεταγραφές εκτός από αυτές των Λε Ταλέκ και Αραούχο προχώρησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Τσατάλης!

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ συνεχίζεται και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Την στιγμή που ο Λε Ταλέκ περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συζητά με την Ένωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αραούχο, οι άνθρωποι της ομάδας δεν μένουν εκεί αλλά έχουν συζητήσεις για την πραγματοποίηση τουλάχιστον δύο κινήσεων.

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Τσατάλης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 γίνονται επαφές και εάν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις.

«Είμαστε σε κρίσιμη φάση. Αν πάνε καλά τα πράγματα μπορεί να έχουμε εντυπωσιακές εξελίξεις στα επόμενα 24ώρα και να ανακοινώσει και έναν και δύο παίκτες 11άδας. Υπάρχει πλέον συγκεκριμένος στόχος για αριστερό μπακ, και αριστερό μεσοεπιθετικό, και μια μικρή έκπληξη... ίσως και για στόπερ», ανέφερε.

«Φαίνεται τα τελευταία 24ώρα πως υπάρχει μια περίπτωση που αν έχουν την ευκαιρία να την κλείσουν θα το κάνουν. Είναι μια περίπτωση που θεωρούν ότι δεν πρέπει να την αφήσουν να χαθεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x