Stoiximan Super League

Τσέριν: «Η Ελλάδα είχε πάρα πολύ καιρό να δει τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Για τα απαιτητικά παιχνίδια που απομένουν στον Παναθηναϊκό και το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, μίλησε ο Άνταμ Τσέριν.

Ανυπόμονος για τις υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο Άνταμ Τσέριν.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» που επέστρεψε στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είχε πολλά χρόνια να ζήσει μια τέτοια ανταγωνιστική διοργάνωση.

«Θα έχει έντονο ανταγωνισμό. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν διαφορά μέχρι πέντε βαθμούς. Η Ελλάδα είχε πάρα πολύ καιρό να δει τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ για τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον» είπε αρχικά ο Τσέριν.

Ο 24χρονος ερωτήθηκε και για την καθιέρωση του στην εθνική ομάδας της Σλοβενίας, εκφράζοντας το όνειρο του να αγωνιστεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Είναι ο καρπός της καλής δουλειάς μου στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος γιατί εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και είμαι εξίσου χαρούμενος γιατί μπορώ να βοηθήσω την Εθνική να παίρνει καλά αποτελέσματα. Όπως έχω τονίσει πολλές φορές, θέλουμε πολύ να προκριθούμε σε μία σπουδαία διοργάνωση. Το όνειρο κάθε παιδιού είναι να παίξει σε ένα Euro ή ένα Μουντιάλ. Έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε σε αυτό τον κύκλο. Έχουμε πάρει το αβαντάζ και πλησιάζουμε στον στόχο μας» πρόσθεσε ο χαφ του Παναθηναϊκού.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x