Stoiximan Super League

Τσέριν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με εμπιστεύεται ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Ανταμ Τσέριν παραδέχεται την ευεργετική επιρροή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάνω του με την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Το πόσο χαρούμενος είναι για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό αλλά και για τη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τονίζει ο Ανταμ Τσέριν σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Σλοβενίας.

Ο άσος του τριφυλλιού παραδέχεται ότι είναι κάτι το ευεργετικό για αυτόν το γεγονός ότι ο προπονητής του, του δείχνει την εμπιστοσύνη του και αναφέρεται και στο καλό ξεκίνημα της ομάδας.

«Υπάρχει πολύ θετική ενέργεια γύρω απ' τον σύλλογο αυτή τη στιγμή. Με πέντε σερί νίκες πυροδοτήσαμε μία μικρή ευφορία στον κόσμο μας. Οι φίλαθλοί μας αναγνώρισαν ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω φέτος. Είμαι ικανοποιημένος απ' τα λεπτά συμμετοχής μου στον Παναθηναϊκό, διότι έπαιξα σε όλα τα ματς απ' την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύεται και βεβαίως είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι μαζεύουμε βαθμούς και παίζουμε πολύ καλά ως ομάδα», ανέφερε ο Τσέριν και συνέχισε:

«Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ θετικό ότι υπάρχουν τρεις Σλοβένοι στον σύλλογο. Και για την εθνική ομάδα και για τον σύλλογο, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όλα είναι πολύ εύκολα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x