Stoiximan Super League

Τσεχικός Τύπος: «Περιμένει κόλαση τη Σλάβια στη Λεωφόρο»

Ο τσεχικός Τύπος προειδοποιεί τη Σλάβια για… κόλαση στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Σε εγρήγορση καλεί τη Σλάβια ο τσεχικός Τύπος εν όψει της αποψινής ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο βοηθός του προπονητή Γίντριχ Τρπισόφσκι, Ζντένεκ Χουστέτσκι, μιλά για… κόλαση στη Λεωφόρο.

«Μπορεί το γήπεδο να μη χωρά πάνω από 16.000 θεατές, αλλά δεν πρέπει αυτό να σας ξεγελά. Θα μας περιμένει κόλαση στην έδρα του Παναθηναϊκού», ανέφερε.

Ο Τσέχος παλαίμαχος διεθνής αμυντικός Μίλαν Φούκαλ πρόσθεσε με τη σειρά του: «Αυτές οι χώρες έχουν συνηθίσει να δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα. Συχνά όταν δεν έχεις πολλή ποιότητα, προσπαθείς να επηρεάσεις τον αντίπαλο με άλλους τρόπους. Σίγουρα δεν περίμεναν ότι θα χάσουν με δύο γκολ στο πρώτο ματς. Είναι πιθανό μετά την αποβολή του Παλάσιος στο πρώτο παιχνίδι να έχουν περισσότερο εκνευρισμό, αλλά η Σλάβια δεν φταίει σε τίποτα για αυτή την κόκκινη κάρτα».

Ο ίδιος συνιστά πως «… θα πρέπει να μείνουν οι παίκτες της Σλάβια ψύχραιμοι, να μην απαντήσουν σε πιθανές προκλήσεις και να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς, παρότι μπορεί να υπάρχουν καπνογόνα ή οι παίκτες του Παναθηναϊκού να παίξουν υπερβολικά δυνατά. Μια τέτοια ατμόσφαιρα μπορεί να είναι και κίνητρο για έναν παίκτη. Η Σλάβια έχει πλέον εμπειρία από τα Κύπελλα Ευρώπης και δεν αμφιβάλλω πως θα είναι καλά προετοιμασμένη για να αντεπεξέλθει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x