Stoiximan Super League

Τσιάρτας: «Γίναμε ό,τι γίναμε από την ΑΕΚ, φυσικά και να βοηθήσουμε»

Πρόθυμος να βοηθήσει την ΑΕΚ από κάποιο πόστο δήλωσε ο Βασίλης Τσιάρτας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρόθεση του να βοηθήσει στην ΑΕΚ από κάποιο πόστο, εάν βέβαια του ζητηθεί, δήλωσε ο Βασίλης Τσιάρτας μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι θα άρεσε και στον κόσμο να έβλεπε παλιούς άσους της ομάδας να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στη διοίκηση της ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει διοίκηση και ιδιοκτήτη. Πρέπει να απαντηθεί από αυτούς. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι είμαστε ΑΕΚ, γίναμε ό,τι γίναμε από την ΑΕΚ και αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε από κάποιο πόστο θα άρεσε και στον κόσμο. δεν είμαστε όμως εμείς που θα αποφασίσουμε κάτι τέτοιο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x