Stoiximan Super League

Ιωνικός: Την Παρασκευή το αποτέλεσμα των εξετάσεων του Τσιγκρίνσκι, μέρος του προγράμματος ο Λένις

Ειδική άδεια για να μεταβεί στην Ουκρανία έλαβε από τον Ιωνικό ο Τσιγκρίνσκι, με τα οριστικά αποτελέσματα για τον τραυματισμό του να βγαίνουν την προσεχή Παρασκευή. Μέρος του προγράμματος ο Λένις.

Με απουσίες ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ιωνικού την Τετάρτη (6/10) στο γήπεδο της Φυλής.

Καταρχάς, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι -ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας από την πρόσφατη αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με τη Λαμία- έχει λάβει ειδική άδεια, προκειμένου να μεταβεί στην Ουκρανία για προσωπικούς λόγους. Ένα ταξίδι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο από πριν και αφορά κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα του παίκτη. Οι πρώτες εκτιμήσεις σε ό, τι αφορά τον τραυματισμό του κάνουν λόγο για θλάση, η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για έναν μήνα. Ωστόσο, στη Νίκαια περιμένουν να επιστρέψει ο πολύπειρος στόπερ την προσεχή Παρασκευή (8/10), ώστε να εξεταστεί η μαγνητική του και να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, απουσίασαν και οι Άιας Άοσμαν και Αλεξίς Ρομαό, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές Συρίας και Τόγκο, αντίστοιχα.

Στα ευχάριστα για τον Δημήτρη Σπανό, ο Ρεϊνάλντο Λένις ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές -πλην φυσικά του Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού- προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Πέμπτης (7/10) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στο γήπεδο της Φυλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x