Stoiximan Super League

Τσικίνιο: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν την Μπενφίκα, πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι»

Όλα όσα ανέφερε ο Τσικίνιο στο podcast, Beyond Borders, για τον Ολυμπιακό, την Μπενφίκα, αλλά και την εύκολη προσαρμογή του στη χώρα μας.

Ο Τσικίνιο μιλώντας στο podcast, Beyond Borders, αναφέρθηκε στην Μπενφίκα καθώς επίσης και στην προσαρμογή του στην Ελλάδα.

Ο άσος του Ολυμπιακού στη συνέχεια σημείωσε πως η Αθήνα μοιάζει αρκετά με τη Λισαβόνα, ενώ τέλος σχολίασε την επιλογή του να γίνει vegetarian, κάτι το οποίο επηρέασε θετικά την απόδοσή του.

«Είναι σαν την Μπενφίκα, πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Έχουν πάρα πολλούς οπαδούς. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η ισοπαλία δεν είναι αρκετή. Είναι μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία», σημείωσε για τον Ολυμπιακό.

«Είναι εκπληκτική η πόλη. Η Αθήνα μοιάζει πολύ με τη Λισαβόνα. Δεν έχω την ευκαιρία να επισκεφθώ ακόμη τα ελληνικά νησιά, αλλά όλοι μιλούν πολύ καλά γι' αυτά», ανέφερε για την προσαρμογή του στη χώρα μας.

«Ήμουν vegetarian και vegan για τρία χρόνια και νιώθω πολύ καλά», ολοκλήρωσε και τόνισε πως οι διατροφικές του συνήθειες τον έχουν βοηθήσει θετικά στην απόδοσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x