Stoiximan Super League

Σμιντ για Τσικίνιο: «Δεν είμαι χαρούμενος για την αποχώρησή του, έκανε φανταστικό δεύτερο μισό την περυσινή σεζόν»

Στη φανταστική, όπως τη χαρακτήρισε, παρουσία του Τσικίνιο στην περυσινή σεζόν με την Μπενφίκα, αναφέρθηκε ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, Ρότζερ Σμιντ.

Το εγκώμιο του Τσικίνιο έπλεξε ο μέχρι πρότινος προπονητής του στην Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ.

Ο Γερμανός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μποαβίστα, αναφέρθηκε στους παίκτες που αποχώρησαν εσχάτως από τους Λουζιτανούς. Μεταξύ αυτών και στον 28χρονο χαφ, ο οποίος αφίχθη την Παρασκευή (19/1) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν είναι χαρούμενος για την αποχώρησή του (όπως και των Γκονσάλο Γκέδες και Νταβίντ Τζούρασεκ που συνεχίζουν στις Βιγιαρεάλ και Χόφενχαϊμ, αντίστοιχα), συμπληρώνοντας μάλιστα πως έκανε φανταστικό δεύτερο μισό την περυσινή σεζόν.

«Είναι διαφορετικές καταστάσεις. Όταν οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι, όταν δεν παίζουν πολύ, θέλουν να φύγουν και στο σύνολό μας είναι κάτι που το επιτρέπουμε. Δεν είμαι χαρούμενος για τις αποχωρήσεις τους, γιατί μου άρεσαν. Ο Τσικίνιο ήταν πολύ καλός πέρυσι, ήταν φανταστικός στο δεύτερο μέρος. Ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σμιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x