Stoiximan Super League

Τσιλιγγίρης: «Το χειροκρότημα μού έδιωξε όλο το άγχος»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το επεισοδιακό ντεμπούτο του στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε ο Απόστολος Τσιλιγγίρης.

Το άγχος που είχε πριν από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», όταν αποβλήθηκε ο Φαμπιάν Έμαν, παραδέχθηκε ο Απόστολος Τσιλιγγίρης μετά τη νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 19χρονος τερματοφύλακας στο Novasports

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για την στήριξη. Μπήκα μέσα, νικήσαμε, το σκορ έμεινε όπως ήταν. H απόκρουση πάνω στον Καπίγια ήταν απλά μια απόκρουση, που βοήθησε να κρατήσουμε το σκορ.

Είχα άγχος στην αρχή, αλλά μόλις πάτησα το χορτάρι και με χειροκρότησε ο κόσμος μου έφυγε… Συγκεντρώθηκα και πήγαν όλα καλά. Είναι τρομερό συναίσθημα, χάρηκα πάρα πολύ που έπαιξα. Πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, μέσα στην ΑΕΚ, θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το χειροκρότημα μου έδιωξε όλο το άγχος. Με βοήθησε πολύ ο κόσμος. Δεν είχα καθόλου άγχος από τη στιγμή που μπήκα. Από εδώ και πέρα θα δουλέψω πολύ με τον κόουτς τον Αλέκο Ράντο, θα πάμε και εγώ και η ομάδα πολύ καλά με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x