Stoiximan Super League

Τσίμιροτ: «Στόχος η δεύτερη θέση και το Κύπελλο»

Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ έμεινε πολύ νωρίς εκτός μάχης του πρωταθλήματος εξήγησε ο Γκόικο Τσίμιροτ, τονίζοντας ότι στόχος είναι πλέον η 2η θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η μετέπειτα κρίση μέσα στην ομάδα ήταν οι αιτίες που άφησαν πρόωρα τον ΠΑΟΚ εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της Σερβίας, ο Βόσνιος χαφ εξήγησε τη φετινή πορεία του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε ότι πλέον οι στόχοι είναι η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος:
«Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και ήρθε μία κρίση όμως ξεπεράστηκε και τώρα πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο. Στα τελευταία επτά παιχνίδια είμαστε αήττητοι και παρά τους μείον τρεις βαθμούς που είχαμε από πέρυσι είμαστε κοντά στη δεύτερη θέση. Στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, έτσι ώστε να έχουμε μία ακόμη ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης η ομάδα έχει χρόνια να κερδίσει ένα τρόπαιο και φέτος έχουμε δώσει πολύ βάρος στο κύπελλο. Είμαστε κοντά στα ημιτελικά αφού κερδίσαμε εκτός έδρας τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών»

Για τους πολλούς Βαλκάνιους που έχει ο ΠΑΟΚ: «Αλήθεια είναι αυτό, έχουμε προπονητή τον Ίβιτς και το τιμ του είναι Σέρβοι κυρίως, υπάρχει ο Μπρκιτς, ο Λέοβατς, ενώ ήρθε και ο Πρίγιοβιτς. Συχνά μιλάμε τη γλώσσα μας και οι συμπαίκτες μας δεν μας καταλαβαίνουν», είπε ο Βόσνιος με εμφανή τη διάθεση για χιούμορ.

Για τους αγώνες της Ελλάδας με τη Βοσνία: «Είναι κρίμα που δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Ελλάδα, αλλά νομίζω πως είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτή. Τώρα βέβαια πρέπει να την κερδίσουμε, δεν έχουμε περιθώρια για απώλεια. Αν δεν είμαστε σοβαρή η Ελλάδα έχει την ποιότητα να μας κάνει τη ζημιά. Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Για εμένα προσωπικά, χαίρομαι που είμαι στις επιλογές του προπονητή».

Για τη «μάχη» του με τον Κολάζινατς: «Του έδωσα συγχαρητήρια για την πρόκριση γιατί έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Τώρα στρεφόμαστε στις εγχώριες διοργανώσεις. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την ευρωπαϊκή πορεία μας, αλλά αν είχαμε λίγη τύχη ίσως να είχαμε καταφέρει περισσότερα. Όπως π.χ. στα παιχνίδια με τον Άγιαξ το καλοκαίρι, που μπορούσαμε να έχουμε περάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x