Stoiximan Super League

Τσιώλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καμία σχέση με τα χθεσινά ματς το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»

Ο Σάκης Τσιώλης σχολίασε την εικόνα που είχαν χθες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο Europa League αλλά και το μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τους λόγους που ο Ολυμπιακός έχασε από την Άιντραχτ (1-3) και ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Κοπεγχάγη (1-2) ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά, ο Καρδιτσιώτης μίλησε στους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο για:

-την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ: «Τόσο ο Φορτούνης που είναι τραυματίας, όσο και ο Βαλμπουενά που δεν παίζει τόσο πολύ πλέον, λείπουν. Είναι σαν να πηγαίνει η μπάλα κατευθείαν από την άμυνα στην επίθεση. Ίσως τον Βαλμπουενά ήθελε να τον φυλάξει για τον ΠΑΟΚ. Πάντως χρειάζεται έναν παίκτη να κρατά την μπάλα για να ανεβαίνουν οι γραμμές του. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είχε και πολλούς παίκτες σε κακή μέρα, ενώ η Άιντραχτ έκανε τρομερό πρέσινγκ με πολύ καλή συνοχή. Ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης δεν πήγαν πολύ καλά, περίμενα να ανέβουν λίγο πιο ψηλά. Είναι ίσως και καταπονημένοι από τα πολλά παιχνίδια. Η Άιντραχτ ήταν καλύτερη ομάδα χθες στο γήπεδο».

-τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη: «Ο ΠΑΟΚ ακόμη και πριν την αποβολή είχε δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Είναι σε καλό φεγγάρι ο Μπίσεσβαρ, κρατά την ομάδα ψηλά και είναι ουσιαστικός, όπως επίσης και ο Σβαμπ. Η ομάδα ήταν και σε εγρήγορση μετά το 4-4 με τον Βόλο, έπαιξαν πολύ συγκεντρωμένα και φυσικά βοήθησε η αποβολή. Οι Δανοί πάντως ήταν επικίνδυνοι ως το τέλος και χρειάστηκε και η μεγάλη απόκρουση του Πασχαλάκη στο τέλος για να κρατήσει ο ΠΑΟΚ τη νίκη. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση μετά το σοκ της Κυριακής και έβγαλε συνοχή σαν ομάδα».

-το ντέρμπι της Κυριακής: «Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για τους δύο, αλλά εντελώς διαφορετικό από τα χθεσινά. Ο ΠΑΟΚ ξέρει πως αν πάρει αποτέλεσμα εδώ θα έχει ένα ψυχολογικό αποτέλεσμα, μετά και τη νίκη του στον τελικό του Κυπέλλου στην Αθήνα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός και θα παίξει πιο ψηλά. Μπορεί να παίξει και με δεύτερο φορ ή τον Βαλμπουενά από την αρχή. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά περισσότερα να διαχειριστεί, γιατί αν δεν κερδίσει θα έχει εσωστρέφεια. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα βγει για να πιέσει ψηλά. Να δούμε και πόσοι παίκτες από τα χθεσινά ματς θα χρησιμοποιηθούν, γιατί είναι λογικό να είναι κουρασμένοι. Πιστεύω πως το ματς θα κριθεί στην τακτική και την υπομονή».

-τις άλλες ομάδες που ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα: «Ο Βόλος με έχει εκπλήξει με την ταχύτητά και την επιθετικότητα που δείχνει. Πιστεύω πως μπορεί να μείνει ψηλά μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένος και το χρειάζεται αυτό το πρωτάθλημα, ενώ και η ΑΕΚ είναι δυνατή με τις μεταγραφές που έκανε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x