Stoiximan Super League

«Δύσκολος αγώνας με φαβορί»

Φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός, όπως υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης. «Έχει την ψυχολογία η ομάδα του Μίτσελ, μία ημέρα μετά έπαιξαν αγώνα οι “πράσινοι”», το σχόλιό του.

Τη δική του ανάλυση για το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έκανε ο Σάκης Τσιώλης.

«Πάντα ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και βέβαια μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι πολλές φορές τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει η μία ομάδα πριν από τη σέντρα εξαφανίζονται», ανέφερε αρχικά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός στα «Παραπολιτικά» και πρόσθεσε:

«Τα βασικά πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού είναι η πάρα πολύ καλή ψυχολογία που έχει πλέον η ομάδα, έπειτα και από τη νίκη επί της Γιουβέντους, καθώς βέβαια και το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα της. Η τελευταία επιτυχία επί της Γιουβέντους έχει αλλάξει την ψυχολογία και του κόσμου, που πλέον είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τι έγινε στο περσινό αντίστοιχο ντέρμπι. Εκείνο το πάθημα είναι προφανές για τον Ολυμπιακό, που, παρότι, προέρχεται και πάλι από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη (πέρσι ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), φέτος θα είναι πιο συγκεντρωμένος στο ντέρμπι».

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιώλης υπογράμμισε: «Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του δύσκολα βγαίνει από τα 3/4 του δικού του γηπέδου, ενώ στην Ελλάδα παίζει πιο ψηλά και δημιουργούνται χώροι στον αντίπαλο για αντεπιθέσεις. Κυρίως όταν ο Αμπιντάλ ανεβαίνει ψηλά, δημιουργούνται κενά, που δεν μπορούν να καλυφθούν λόγω της έλλειψης ταχύτητας που έχει. Εκτιμώ ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το ντέρμπι όπως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, πιο συγκρατημένα και σφιχτά, για να μην την… πατήσει όπως πέρσι».

Καταλήγοντας, ο έμπειρος κόουτς υποστήριξε: «Σε γενικές γραμμές, βλέπω να γίνεται ένα παιχνίδι κλειστό. Αυτή τη στιγμή μεγάλο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Θα είναι δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες και εκτιμώ ότι θα κριθεί στο γκολ. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, έπαιξε στην Ευρώπη μία μέρα αργότερα από τον Ολυμπιακό, και μάλιστα είχε και ταξίδι, γεγονός που δεν θα του επιτρέψει να προετοιμαστεί. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι και οι δύο προπονητές θα επιχειρήσουν κάποιες αλλαγές. Ευχή μου είναι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο, καθώς το έχουμε ανάγκη όλοι οι υγιείς φίλοι του αθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x