Stoiximan Super League

Τσόρι για το μέλλον του: «Θα δούμε με την ομάδα τι είναι καλύτερο για τις δύο πλευρές»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες κατά τη διάρκεια της φιέστας αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο δεν γνωρίζει ακόμη πιο θα είναι!

Ανάμεικτα συναισθήματα είχε στην φιέστα του Ολυμπιακού ο Τσόρι Ντομίνγκες. Και αυτό γιατί όπως υποστήριξε στη NOVA ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έλειπε ο καλός του φίλος, Εστέμπαν Καμπιάσο, ενώ για το μέλλον ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακόμη ποιο θα είναι.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα για εμένα, λείπει ο φίλος μου, αυτό που το αξίζει, που έπρεπε να γιορτάσει σήμερα το πρωτάθλημα. Λέω για τον Καμπιάσο. Δυστυχώς δεν είναι εδώ σήμερα γιατί έχει ένα πρόβλημα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα, όμως έτσι είναι η ζωή πρέπει να κοιτάμε μπροστά», είπε αρχικά.

Για το τι σημαίνει γι αυτόν το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο για εμένα, είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο, κάτι που δένεσαι και το αγαπάς. Είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα».

Για το μέλλον του: «Είναι κάτι που το έχω απαντήσει. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, πρέπει να κάτσουμε να το συζητήσουμε με την ομάδα και να δούμε τι είναι καλύτερο για τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x