Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να πατήσει στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου με Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Ελσίνκι για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League και ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Αρχικά μίλησε για τον λόγο που η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει αυθημερόν στα Γιάννενα για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/9, 20:30), ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με της Φινλανδίας, τονίζοντας ότι η ομάδα του Λουτσέσκου είχε πίεση μετά το κακό της πρώτο ημίχρονο, αλλά ανταποκρίθηκε και έφτασε στη δίκαιη νίκη, ενώ στάθηκε στην εμφάνιση του Ντεσπόντοφ.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πότε αναμένεται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες, αποκαλύπτοντας ότι ο Βραζιλιάνος μέσος πιθανό να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1/10), ωστόσο όσον αφορά τον Πορτογάλο, είπε ότι το πιθανότατα θα αγωνιστεί πρώτα με τον ΠΑΟΚ Β' για να βρει ρυθμό. Τέλος, χαρακτήρισε αστείο το πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τόσο κόσμο στη Φινλανδία, αλλά δεν μπορεί να έχει φίλους του στα Γιάννενα.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x